Silverskär Konferens

Silverskär Konferens

Det pietetsfullt renoverade skärgårdshemmanet Silverskär ligger på den 32 hektar stora ön med samma namn och är den ultimata platsen för sällskap upp till 47 personer som vill mötas i total enskildhet. Fiber till ön ger snabb och säker WiFi samtidigt som den yrkeskunniga personalen bjuder på den högsta servicekvalitet som överhuvudtaget erbjuds på Åland.

Som gäst här har man tillgång till ett omfattande aktivitetsutbud. Vedeldad strandbastu med vildmarksbad liksom tennis, boule, kubb och fyra kajaker ingår i priset. Fiskeutfärder, båtutflykter, sälsafari och jaktarrangemang ordnas mot beställning och pristillägg.

Vårt paketerbjudande omfattar en valfri båtresa till/från Åland med konferens och serveringsarrangemang ombord, alla behövliga transfers på Åland samt ett eller flera helpensionsdygn på Silverskär.

Hela det detaljerade reseprogrammet och paketpriset får du genom att trycka på länken "Resepaket från Sverige" eller "Resepaket från Finland".

Vill du boka eller har du frågor om detta eller något annat Silverskärsarrangemang hoppas vi att du ringer eller mejlar till oss.

Kontakta oss

Telefon: +358 18 15987
Mobil: +358 457 526 7087
E-post: henrik@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens Ab
c/o Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!