Alandica Kongress

Alandica Kongress

Det strategiska läget mitt i Norden, de goda kommunikationerna och det breda utbudet av fritidsaktiviteter gör att många nationella & internationella organisationer väljer att mötas i Mariehamn. Många av kunderna är företag med verksamhet både i Sverige och Finland och som gärna ”reser halva vägen var för att mötas på neutral mark".

För att kunna möta den efterfrågan som finns på moderna, representativa och mångfunktionella arenor för riktigt stora möten erbjuder vi vårt kongresshus Alandica i Mariehamns Österhamn intill Hotell Arkipelag. Den största salen där rymmer upp till 600 mötesdelegater samtidigt som åtta mindre möteslokaler ger plats för ytterligare 300.

Vårt kompletta paketerbjudande omfattar valfri båtresa till/från Åland, behövliga transfers på Åland, möteslokal på Alandica, komplett serveringsprogram och hotellövernattning inklusive frukost. Det detaljerade programmet och paketpriset får du genom att trycka på länken "reseprogram med utresa från Sverige" eller "reseprogram med utresa från Finland".

Har du frågor om detta eller något annat kongressresearrangemang Åland kan du räkna med att vi har alla bra och snabba svar.

Kontakta oss

Telefon: +358 18 15349
Fax: +358 18 21077
E-post: info@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens Ab
c/o Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!