Våra paket

Arkipelag Lillsemester

Mariehamn är ett mycket populärt resmål för resenärer från när och fjärran. Hit reser många för att fly vardagen och för att ladda batterierna. Enklaste sättet att göra det är att boka vårt paket som inkluderar båtresa Stockholm-Mariehamn-Stockholm eller Åbo-Mariehamn-Åbo med Viking Lines nya flaggskepp M/S Viking Glory & Viking Grace samt övernattning med frukost på 4-stjärniga Hotell Arkipelag.

Arkipelag Kalas

Det här festliga paketet inkluderar en Viking Line-båtresa Stockholm-Mariehamn-Stockholm (eller Åbo-Mariehamn-Åbo) med måltider ombord samt kalasmiddag och övernattning inklusive frukost på 4-stjärniga Hotell Arkipelag i Mariehamns Österhamn.

Arkipelag Deluxe

Skäm bort dig och någon du tycker om med en lyxig weekend i Mariehamn. När du bokar det här 2-dagars paketet får du och din medresenär en valfri tur-retur-båtresa med servering ombord, transfer vid ankomsten till Mariehamn, välkomstchampagne, 3-rätters à la cartemiddag samt och en övernattning i Hotell Arkipelags lyxigaste svit.

Arkipelag Spa

Här kan du bekanta dig med vårt mycket omtyckta och kompletta spapaket för alla som känner för ett par välgörande och avstressande dagar i skärgårdsstaden Mariehamn.

Arkipelag Basic Fiske

För de som vill fiska på egen hand (utan guide) erbjuder vi det här paketet som innehåller båtresa tur-retur, två övernattningar med frukost på Hotell Arkipelag samt en fiskedag i den omtalat abborr- och gäddstinna skärgården kring Mariehamn.

Arkipelag Pro Fiske

Det här fiskepaketet inkluderar allt - valfri båtresa till och från Åland, två övernattningar på Hotell Arkipelag, en hel dags fiskeutfärd med professionell guide och rejäl båt, fiskeutrustning, varma flytoveraller och alla måltider.

Arkipelag Bowling

När svenska och finska bowling-klubbar reser till Mariehamn för att träna, tävla och för att ha trevligt tillsammans vänder de sig ofta till oss för att boka vårt kompletta och förmånliga 2-dagars bowlingsresepaket.

Arkipelag Cykelpaket

Ett femdagarspaket för dig som vill upptäcka Ålands vackra vyer från cykelsadeln. Varje dag börjar med en god frukost innan du i egen takt tar dig fram längs slingrande vägar. Turen går från Mariehamn och vidare ut i övärlden.

Arkipelag MC-paket

Det här kompletta två eller flera dagars resepaketet erbjuder vi till alla som är sugna på att upptäcka Ålands vackra övärld på egen hoj. Där de slingriga landsvägarna tar slut tar de små skärgårdsfärjorna vid.

Golfa på Ålands alla banor

Det här 3-dagars paketet erbjuder vi till de golfare som vill smaka på Ålands alla tre 18-håls banor - Eckeröbanan, Kungsbanan och Slottsbanan!

Arkipelag Företagsgolf

Här kan du läsa om vårt kompletta paketerbjudande för alla företag som vill bjuda in sina viktiga kunder till ett förstklassigt golfevent på Åland.

Golf-Åland All in One

Det här är det optimala erbjudandet för alla sällskap som vill smaka på den gamla goda Kungsbanan och den fantastiska nya Slottsbanan hos Ålands Golfklubb i Kastelholm. Oavsett ni väljer att boka 2- eller 3-dagars paketvarianten får ni mycket golfresa för pengarna.

Grönt kort på Åland

Detta är Ålandspaketet för dig som är beredda på att satsa fem semesterdagar för att komma in i golfens underbara värld. Du kommer inte att ångra dig - Ålands Golfklubbs head pro Chris Waldron kommer att göra dig till golfare!

Kocka med Micke

Här presenterar vi vårt 2-dagars kompletta Ålandsresepaket för alla glada amatörkockar som drömmer om att få laga middag tillsammans med stjärnkocken Michael "Micke" Björklund på hans Restaurang Smakbyn i Kastelholm.

Fyrmöte på Åland

Detta exklusiva och kompletta 3-dagars resepaket erbjuder vi till alla sällskap som "tänder på fyrar" och som är intresserade av att bekanta sig närmare med Märkets fyr på gränsen mellan Sverige och Finland.

Arkipelag Gruppresa

Här kan du bekanta dig med vårt mycket flexibla paketerbjudande för alla mindre och större sällskap som har planer på att göra en två eller flera dagars gruppresa för att smaka på Ålands många sevärdheter och aktiviteter.

Arkipelag Kickoff

Det här 3-dagars paketet har vi tidigare bokat för många glada resenärer från när & fjärran. Kommer ni från Sverige reser ni Stockholm-Mariehamn-Stockholm med Viking Line och kommer ni från Finland reser ni Åbo-Mariehamn-Åbo med samma rederi. I aktivitetsmenyn finns det garanterat något som alla gillar.

Arkipelag Konferens

Här presenterar vi vårt två eller flera dagars konferenspaket för alla sällskap som vill utnyttja tiden optimalt för kreativa möten, goda måltider och trevliga aktiviteter i skärgårdsstaden Mariehamn samt under båtresan från och tillbaka till Stockholm eller Åbo.

Alandica Kongress

Det strategiska läget mitt i norden och de goda kommunikationerna gör att många organisationer förlägger sina möten till Mariehamn. När företag som är verksamma både i Sverige och Finland har sina stora möten blir det ofta så att deltagarna får "resa halva vägen var för att träffas på neutral åländsk mark".

Havsvidden Konferens

På de röda klipporna i Geta, längst i norr på Åland, är ni långt ifrån vardagens oväsen. Med bara havet utanför finns det ingenting som stör. Arbetsro kombinerat med upplevelser utöver det vanliga - det får ni när ni bokar vårt Havsvidden-konferenspaket.

Silverskär Konferens

Det här är vårt mest exklusiva erbjudande för krävande företagskonferenser och ledningsgruppsmöten. De som bokar detta får hela Silverskärsön med alla faciliteter för sig själva under ett eller flera garanterat minnesvärda dygn!

Solhem Klassresa

Åland är som gjort för klassresor och lägerskolor. Här är det tryggt och säkert att vara. Aktivitetsutbudet är stort och de korta avstånden gör att man hinner med mycket på kort tid. De skolklasser som bokar vårt 3-dagars klassresepaket paket får ett maximalt program till ett minimalt pris.

Kontakta oss

Telefon: +358 18 15987
Mobil: +358 457 526 7087
E-post: henrik@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens
Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!