Våra paket

Arkipelag Lillsemester

Mariehamn är ett mycket populärt resmål för resenärer från när och fjärran. Hit reser många för att fly vardagen och för att ladda batterierna. Enklaste sättet att göra det är att boka vårt paket som inkluderar båtresa Stockholm-Mariehamn-Stockholm eller Åbo-Mariehamn-Åbo med Viking Lines nya flaggskepp M/S Viking Grace & Viking Glory samt övernattning med frukost på 4-stjärniga Hotell Arkipelag.

Arkipelag Kalas

Det här festliga 2-dagars paketerbjudandet inkluderar resa Stockholm-Mariehamn-Stockholm (eller Åbo-Mariehamn-Åbo) med Viking Lines nya flaggskepp Viking Grace & Viking Glory, måltider ombord samt kalasmiddag, övernattning & frukost på 4-stjärniga Hotell Arkipelag i Mariehamn.

Arkipelag Deluxe

Skäm bort dig och någon du tycker om med en lyxig weekend i Mariehamn! När du bokar det här 2-dagars paketet får ni en tur-retur-resa Stockholm-Mariehamn eller Åbo-Mariehamn med Viking Lines nya flaggskepp M/S Viking Grace & Viking Glory, transfer vid ankomsten till Mariehamn, välkomstchampagne, 3-rätters à la cartemiddag samt och en övernattning i Hotell Arkipelags lyxigaste svit.

Golf-Åland All in One

Detta är det optimala erbjudandet för alla sällskap som vill smaka på den gamla goda Kungsbanan och den fantastiska nya Slottsbanan hos Ålands Golfklubb i Kastelholm. Oavsett ni väljer att boka 2- eller 3-dagars paketvarianten får ni mycket golfresa för pengarna.

Golfa på Ålands alla banor

Det här 3-dagars paketet erbjuder vi till alla golfare som vill smaka på Ålands alla tre 18-håls banor - Eckeröbanan, Kungsbanan och Slottsbanan!

Arkipelag Företagsgolf

Här kan du bekanta dig med vårt kompletta paketerbjudande för alla företag som vill bjuda in sina viktiga kunder till ett förstklassigt golfevent på Åland!

Grönt kort på Åland

Detta är Ålandspaketet för dig som är beredda på att satsa fem semesterdagar för att komma in i golfens underbara värld. Du kommer inte att ångra dig - Ålands Golfklubbs head pro Chris Waldron kommer att göra dig till golfare!

Åland Pro Fiske

Det här fiskepaketet inkluderar allt - valfri båtresa till och från Åland, två övernattningar på Hotell Arkipelag, en hel dags fiskeutfärd med professionell guide, rejäl båt och fiskeutrustning i den omtalat fiskrika skärgården kring Mariehamn samt alla måltider.

Åland Basic Fiske

För de som vill fiska abborre, gädda eller laxöring på egen hand erbjuder vi det här förmånliga paketet som innehåller båtresa tur-retur, tre övernattningar och två hela fiskedagar hos Rundbergs Stugor i Kungsö.

Arkipelag Cykelpaket

Ett femdagarspaket för dig som vill upptäcka Ålands vackra vyer från cykelsadeln. Varje dag börjar med en god frukost innan du i egen takt tar dig fram längs slingrande vägar. Turen går från Mariehamn och vidare ut i övärlden.

MC-paket Åland 2023

Det här kompletta två eller flera dagars resepaketet erbjuder vi till alla som är sugna på att upptäcka Ålands vackra övärld på egen hoj. Där de slingriga landsvägarna tar slut tar de små skärgårdsfärjorna vid.

Gruppresepaket - det bästa av Åland 2023

Här kan du bekanta dig med vårt paketerbjudande för alla sällskap som är intresserade av att göra en 3-dagars resa för att smaka på det bästa av Åland 2023!

Arkipelag Konferens

Här presenterar vi vårt två eller flera dagars konferenspaket för alla sällskap som vill utnyttja tiden optimalt för kreativa möten och goda måltider på Hotell Arkipelag i skärgårdsstaden Mariehamn samt ombord på Viking Lines flaggskepp Viking Grace & Viking Glory under resan från och tillbaka till Stockholm eller Åbo.

Arkipelag Kickoff

Det här 3-dagars paketet har vi tidigare bokat för många glada sällskap från när & fjärran. Kommer ni från Sverige reser ni Stockholm-Mariehamn-Stockholm med Viking Lines nyaste flaggskepp M/S Viking Grace & Viking Glory och kommer ni från Finland reser ni Åbo-Mariehamn-Åbo med samma fartyg. I aktivitetsmenyn finns det garanterat något som alla gillar.

Alandica Kongress

Det strategiska läget mitt i norden och de goda kommunikationerna gör att många organisationer förlägger sina möten till Mariehamn. När företag som är verksamma både i Sverige och Finland har sina stora möten blir det ofta så att deltagarna får "resa halva vägen var för att träffas på neutral åländsk mark".

Havsvidden Konferens

På de röda klipporna i Geta, längst i norr på Åland, är ni långt ifrån vardagens oväsen. Med bara havet utanför finns det ingenting som stör. Arbetsro kombinerat med upplevelser utöver det vanliga - det får ni när ni bokar vårt Havsvidden-konferenspaket.

Silverskär Konferens

Här kan du bekanta dig med vårt mest exklusiva paketerbjudande för krävande företagskonferenser och ledningsgruppsmöten. De som bokar detta får hela Silverskärsön med alla faciliteter för sig själva under ett eller flera garanterat minnesvärda dygn!

Solhem Klassresa

Åland är som gjort för klassresor och lägerskolor. Här är det tryggt och säkert att vara. Aktivitetsutbudet är stort och de korta avstånden gör att man hinner med mycket på kort tid. De skolklasser som bokar vårt 3-dagars klassresepaket paket får ett maximalt program till ett minimalt pris.

Kontakta oss

Telefon: +358 457 526 7087
E-post: henrik@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens Ab
Småholmavägen 160
AX-22120 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!