Våra paket

Arkipelag Konferens

Det här tvådagars konferenspaketet erbjuder vi till alla mindre & större sällskap som vill utnyttja tiden optimalt för kreativa möten, goda måltider och rekreation i skärgårdsstaden Mariehamn.

Alandica Kongress

Det strategiska läget mitt i Norden, de goda kommunikationerna och det breda utbudet av fritidsaktiviteter gör att många nationella & internationella organisationer väljer att mötas i Mariehamn

Kickoff på Åland

Vi skräddarsyr och bokar nytta- & nöjesresor till Åland för små och stora företagsgrupper. Här presenterar vi en mycket populär 2-nätters paketvariant som vi tidigare har bokat för många nöjda sällskap från när och fjärran.

Park Alandia Konferens

Utöver konferens och övernattning med helpension på Nya 4-stjärniga Park Alandia Hotell i Mariehamn inkluderar det här erbjudandet också en valfri tur-retur-båtresa med konferens ombord!

HavsVidden Konferens

På de röda klipporna på Ålands norra udde är ni långt ifrån vardagens oväsen. Med bara havet utanför finns det ingenting som stör.

Silverskär Konferens

Här presenterar vi vårt mest exklusiva paketerbjudande för krävande företagskonferenser och ledningsgruppsmöten. Bokar ni det får ni hela Silverskär med alla faciliteter för er själva under ett eller flera dygn.

Kalas på Åland

Utöver festmiddag och övernattning på Hotell Arkipelag i Mariehamn omfattar det här paketerbjudandet även båtresa Stockholm-Mariehamn-Stockholm (eller Åbo-Mariehamn-Åbo) samt servering ombord.

Kocka med Micke på Smakbyn!

Det här paketet vänder sig till alla glada amatörkockar som drömmer om att få laga middag på Smakbyn tillsammans med stjärnkocken Michael "Micke" Björklund.

Förenings- & gruppresepaket

Det här är vårt erbjudande till alla föreningar som har planer på ett göra en gruppresa för att bekanta sig med Ålands många sevärdheter & aktiviteter!

Fyrmöte på Åland

Det här är det perfekta Ålandresepaketet för alla sällskap som är intresserade av att bekanta sig närmare med Märkets & Sälskärs fyrar.

Klassresepaket Solhem

Åland är som gjort för klassresor och lägerskolor. Här är det tryggt och säkert att vara och aktivitetsutbudet är stort. De korta avstånden gör att man hinner med mycket på kort tid.

Golf-Åland All in One

Detta är det perfekta resepaketet för små och stora sällskap som vill smaka på Golf-Åland. Ett mycket bra och komplett paket för en liten peng!

Golf på Ålands alla banor

Det här paketet erbjuder vi er som vill ”smaka på” Slottsbanan & Kungsbanan i Kastelholm och den nyöppnade 18-hålsbanan i Kyrkoby.

Grönt kort på Åland

Det här är erbjudandet för dig som är beredda på att satsa några semesterdagar för att komma in i golfens underbara värld. Du kommer inte att ångra dig - mycket talar för att Chris Waldron är en av världens bästa golflärare!

Företagsgolf på Åland

Det här kompletta paketet erbjuder vi till alla företag som vill bjuda in sina viktiga kunder till ett förstklassigt och minnesvärt golfevent på Åland!

Fiskepaket Pro

Det här fiskepaket inkluderar allt - valfri båtresa till/från Åland, två övernattningar på Hotell Arkipelag, en hel dags fiskeutfärd med professionell guide & rejäl båt i den omtalat gäddrika skärgården kring Mariehamn och ett därtill ett komplett måltidsprogram!

Fiskepaket Basic

För dig som vill fiska på egen hand erbjuder vi det här förmånliga paketet som inkluderar tur-retur-båtresa, två övernattningar på Hotell Arkipelag och en fiskedag i skärgården kring Mariehamn.

Bowla i Mariehamn

När svenska och finska bowlingsklubbar reser till Mariehamn för att träna, tävla och för att ha trevligt tillsammans och då brukar de ofta vända sig till oss för att boka vårt förmånliga paket som inkluderar båtresor, bowlingstider, övernattning och alla måltider.

Fotbollsläger på Åland

Fotbollstemperaturen är hög på Åland. IFK Mariehamns herrar spelar i Finlands högsta liga och damlaget Åland United spelar i FM-serien!

Hockeyläger på Åland

Det här paketet som inkluderar valfri båtresa, fyra träningspass i Islandiahallen, två övernattningar och alla måltider erbjuder vi till alla hockeylag som vill vässa formen på Åland!

Simmarläger på Åland

På lilla Åland har vi faktiskt två fina simhallar på bara 10 minuters bilväg från varandra -  Mariebad i Mariehamn och Ålands Idrottscenter i Godby.

Arkipelag Deluxe

Skäm bort dig och någon du tycker om med en lyxig weekend i Mariehamn. När du beställer det här paketet får ni en valfri båtresa t/r, middag och övernattning i Hotell Arkipelags finaste svit.

MC- & bilpaket Åland

Det här två dagars Ålandsresepaketet erbjuder vi till alla som på egen hoj eller i egen bil vill upptäcka vår vackra övärld. Där vägarna slutar tar de små skärgårdsfärjorna vid.

Spapaket Mjuk & Len

För de som känner för ett par välgörande och avstressande dagar i skärgårdsmiljö rekommenderar och erbjuder vi vårt Mjuk & Len-spapaket.

Mariebadpaket

På badhuset Mariebad i Mariehamn kan man simma både inomhus och utomhus, i pooler och i riktigt havsvatten.

Lillsemester- & weekendpaket

Åland är ett populärt resmål för resenärer från när och fjärran. Hit reser många familjer, seniorer & juniorer för att fly vardagen och för att ladda batterierna.

Villor & Stugor

Låt oss boka ditt semesterhus på Åland. Ger du oss dina önskemål kommer vi att anstränga oss för att vaska fram den pärla som du och dina medresenärer söker!

Kontakta oss

Telefon: +358 18 15349
Fax: +358 18 21077
E-post: info@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens Ab
c/o Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!