Våra paket

Arkipelag Konferens

Det här kompletta 2-dagars Ålandspaketet erbjuder vi till alla större och mindre sällskap som vill utnyttja tiden optimalt för kreativa möten, goda måltider och trevliga pausaktiviteter på 4-stjärniga Hotell Arkipelag i skärgårdsstaden Mariehamn.

Alandica Kongress

Det strategiska läget mitt i norden och de goda kommunikationerna gör att många organisationer förlägger sina möten till Mariehamn. När företag som är verksamma både i Sverige och Finland har stora möten blir det ofta så att deltagarna får "resa halva vägen var för att mötas på neutral åländsk mark".

Kickoff på Åland

Vi skräddarsyr och bokar nytta- & nöjesresor till Åland för små och stora företagsgrupper. Den 2-nätters paketvariant som vi beskriver här har vi tidigare bokat för många glada och nöjda sällskap från när och fjärran.

Park Alandia Konferens

Utöver möteslokal och en eller flera övernattningar med helpension på nya 4-stjärniga Park Alandia Hotell i Mariehamn innehåller det här erbjudandet även en båtresa Stockholm-Mariehamn-Stockholm eller Åbo-Mariehamn-Åbo samt konferens & måltider ombord!

HavsVidden Konferens

På de röda klipporna i Geta, längst i norr på Åland, är ni långt ifrån vardagens oväsen. Med bara havet utanför finns det ingenting som stör. Arbetsro kombinerat med upplevelser utöver det vanliga - det får ni när ni bokar vårt HavsVidden-konferenspaket.

Silverskär Konferens

Det här är vårt mest exklusiva paket för krävande företagskonferenser och ledningsgruppsmöten. När ni bokar det får ni hela Silverskärsön med alla faciliteter för er själva under ett eller flera garanterat minnesvärda dygn.

Kalas på Åland

Utöver middag, övernattning och frukost på Hotell Arkipelag omfattar det här festliga paketet även båtresa Stockholm-M:hamn-Stockholm (eller Åbo-M:hamn-Åbo) med M/S Viking Grace och M/S Amorella samt måltider ombord.

Kocka med Micke på Smakbyn!

Det här 2-dagars Ålandspaketet vänder sig till alla glada amatör-kockar som drömmer om att få laga middag tillsammans med stjärnkocken Michael "Micke" Björklund på hans Restaurang Smakbyn i Kastelholm.

Förenings- & gruppresepaket

Här presenterar vi vårt bästa och mycket flexibla paketerbjudande för alla föreningar som har planer på att göra en gruppresa för att bekanta sig med Ålands många sevärdheter & aktiviteter!

Fyrmöte på Åland

Här kan du läsa om vårt kompletta 3-dagars Ålandspaket för alla sällskap som är intresserade av att bekanta sig närmare med Märkets & Sälskärs fyrar.

Klassresepaket Solhem

Åland är som gjort för klassresor och lägerskolor. Här är det tryggt och säkert att vara. Aktivitetsutbudet är stort och de korta avstånden gör att man hinner med mycket på kort tid. De som bokar vårt 3-dagars Ålandspaket får ett maximalt program för ett minimalt pris!

Golf-Åland All in One

Detta är det perfekta erbjudandet för små och stora sällskap som vill smaka på Golf-Åland. Oavsett om du väljer att boka paketvarianten som inkluderar två eller tre rundor får du och dina medresenärer mycket golfresa för pengarna!

Grönt kort på Åland

Det här är det perfekta paketet för dig som är beredda på att satsa några semesterdagar för att komma in i golfens underbara värld. Du kommer inte att ångra dig - Ålands Golfklubbs head pro Chris Waldron kommer att göra dig till golfare!

Företagsgolf på Åland

Det här kompletta 2-dagars paketet erbjuder vi till alla företag som vill bjuda in sina viktiga kunder till ett förstklassigt och minnesvärt golfevent på Åland. Det passar för 4-80 deltagare och vilka dagar arrangemanget skall förverkligas under säsongen 2019 väljer beställaren förstås själv.

Fiskepaket Pro

Det här fiskepaket inkluderar allt - valfri båtresa till/från Åland, två övernattningar på Hotell Arkipelag, en hel dags fiskeutfärd med professionell guide & rejäl båt i den omtalat gäddrika skärgården kring Mariehamn och ett därtill ett komplett måltidsprogram!

Fiskepaket Basic

För de som vill fiska på egen hand erbjuder vi det här förmånliga paketet som innehåller båtresa tur-retur, två övernattningar inklusive frukost på Hotell Arkipelag och en fiskedag i den omtalat abborr- & gäddstinna skärgården runt Mariehamn.

Bowla i Mariehamn

När svenska och finska bowling-klubbar reser till Mariehamn för att träna, tävla och för att ha trevligt tillsammans brukar de ofta vända sig till oss för att boka vårt förmånliga 2-dagars bowlingsresepaket. Det inkluderar valfri båtresa till och från Åland, bowlingstider i Idrottsgårdens fräscha hall, hotellövernatning och alla måltider.

Fotbollsläger på Åland

Fotbollstemperaturen är hög på Åland. IFK Mariehamns herrar spelar i Finlands högsta liga och damlaget Åland Unites spelar i FM-serien. De juniorturneringar och cuper som ordnas här gör att många svenska och finska klubbar möts på Åland. För de lag som vill komma hit på träningsläger erbjuder vi det kompletta och förmånliga 3-dagars paket som vi presenterar här.

Hockeyläger på Åland

Det här förmånliga resepaketet som inkluderar valfri båtresa till och från Åland, fyra träningspass i Islandia-hallen, två nätter på Pensionat Solhem eller Hotell Cikada samt alla måltider, erbjuder vi till alla hockey-lag som vill träna och vässa formen i Mariehamn.

Simmarläger på Åland

Här på lilla Åland har vi faktiskt två fina simhallar på bara 10 minuters bilväg från varandra -  Mariebad i Mariehamn och Ålands Idrottscenter i Godby. Det 3-dagars resepaket vi presenterar här rekommenderar och erbjuder vi till alla simsällskap som är intresserade av att toppa formen i Mariehamn.

Arkipelag Deluxe

Skäm bort dig och någon du tycker om med en lyxig weekend i Mariehamn. När du bokar det här paketet får du och din medresenär en valfri tur-retur-båtresa med servering ombord, transfer vid ankomsten till Mariehamn, champagne, 3-rätters middag i Restaurang Garden och en övernattning i Hotell Arkipelags finaste svit.

MC- & bilpaket Åland

Det här två eller flera dagars Ålands-resepaketet erbjuder vi till alla som på egen hoj eller i egen bil är sugna på att upptäcka vårt vackra övärld på egen hand. Där landsvägarna tar slut tar de små skärgårdsfärjorna vid.

Spapaket Mjuk & Len

För er som känner för ett par välgörande och avstressande dagar i skärgårdsstaden Mariehamn rekommenderar och erbjuder vi det förmånliga och kompletta Mjuk & Len-spapaket vi presenterar här.

Mariebadpaket

På Mariebad kan man simma både inomhus och utomhus i pooler och i riktigt saltvatten. När du bokar vårt förmånliga paket får du en valfri tur-retur-båtresa, entré till Mariebad och en övernattning inklusive frukost på Hotell Arkipelag eller på nya Park Alandia Hotell i hjärtat av Mariehamn.

Lillsemester- & weekendpaket

Åland är ett populärt resmål för resenärer från när och fjärran. Hit reser många familjer, seniorer & juniorer för att fly vardagen och för att ladda batterierna. Det enklaste sättet att göra det är att boka vårt paket som inkluderar valfri tur-retur-båtresa samt en eller flera övernattningar inklusive frukost på valfritt hotell i Mariehamn.

Sommarhus på Åland

Låt oss boka ditt semesterhus på Åland. Ger du oss först dina detaljerade önskemål så kommer vi att anstränga oss för att "vaska fram" och boka den högklassiga och strandnära pärla som du och dina medresenärer drömmer om!

Kontakta oss

Telefon: +358 18 15987
Mobil: +358 457 526 7087
E-post: henrik@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens Ab
c/o Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!