Våra paket

Arkipelag Konferens

Det här är det optimala paketet för mindre och större sällskap som under två dagar vill utnyttja tiden optimalt för möten, måltider och rekreation i skärgårdsmiljö.

Alandica Kongress

Det strategiska läget mitt i Norden, de goda kommunikationerna och det breda utbudet av fritidsaktiviteter gör att många nationella & internationella organisationer väljer att mötas på Åland.

Kick-off på Åland

Vi bokar nytta- & nöjespaket för små och stora företagsgrupper. Den 2-nätters paketvariant vi presenterar här har vi tidigare bokat för många nöjda svenska och finska sällskap.

Park Alandia Konferens

Vi skräddarsyr och bokar mötespaket för stora och små sällskap, oavsett om det gäller en mötesresa för sex eller en kongress för 600 personer.

HavsVidden Konferens

På de röda klipporna på Ålands norra udde är ni långt ifrån vardagens oväsen. Med bara havet utanför finns det ingenting som stör.

Silverskär Konferens

Ålands mest exklusiva konferensanläggning Silverskär ligger på den 32 hektar stora ön med samma namn, fem minuters båttur från Skatanhamnen i Saltvik.

Kalas på Åland

Detta är det perfekta paketerbjudandet för dig som snart skall fylla jämnt och som funderar på att bjuda med de närmaste och käraste på en kalasresa till Åland!

Kocka med Micke på Smakbyn!

Det här paketet vänder sig till alla glada amatörkockar som drömmer om att få laga middag tillsammans med stjärnkocken Michael "Micke" Björklund.

Förenings- & gruppresepaket

Vi skräddarsyr och bokar Ålandsresepaket för olika föreningar och grupper som vill bekanta sig med Åland.

Fyrmöte på Åland

Det här är det perfekta Ålandsresepaketet för alla sällskap som är intresserade av att bekanta sig närmare med Märkets & Sälskärs fyrar.

Klassresepaket

Åland är som gjort för klassresor och lägerskolor - här är det tryggt och säkert att vistas och aktivitetsutbudet är stort.

Golf-Åland All in One

Det här är det perfekta paketet för sällskap som vill "smaka på" Golf-Åland.

Golf på Ålands alla banor

Det här paketet erbjuder vi er som vill ”smaka på” Slottsbanan & Kungsbanan i Kastelholm och den nyöppnade 18-hålsbanan i Kyrkoby.

Grönt kort på Åland

Det här paketet erbjuder vi till de som vill satsa några semesterdagar för att komma in i golfens underbara värld!

Företagsgolf

Vi skräddarsyr och bokar golfpaket för små och stora grupper - oavsett om ditt sällskap består av en 4-boll eller en grupp viktiga kunder som skall bjudas på ett golfevent.

Fiskepaket Pro

Vi skräddarsyr och bokar fiskepaket för stora och små sällskap - oavsett om det handlar om en weekend för två eller en fisketävling för 100.

Fiskepaket Basic

Det här paketet erbjuder vi till gäster som vill fiska abborre och gädda på egen hand i den omtalat fiskrika skärgården kring Mariehamn.

Bowlingspaket

Svenska och finska bowlingsklubbar reser ofta till Åland för att träna, tävla och för att ha trevligt tillsammans och då brukar de vända sig till oss för att boka ett komplett paket.

Fotbollsläger

Fotbollstemperaturen är hög på Åland. IFK Mariehamns herrar spelar i Finlands högsta liga och damlaget Åland United spelar i FM-serien!

Hockeyläger

Ishallen Islandia ligger i idrottsparken på fem minuters gångavstånd från Mariehamns centrum.

Simmarläger

På Åland har vi två fina simhallar på bara 10 minuters bilväg från varandra; Mariebad i Mariehamn och Ålands Idrottscenter i Godby.

Arkipelag Deluxe

Skäm bort dig själv och någon du tycker om med en lyxig skärgårdsweekend på Åland, det är ni värda!

MC- & bilpaket

Ta med hojen eller bilen till Åland och upptäck den vackra övärld på egen hand!

Spapaket Mjuk & Len

För de som känner för ett par välgörande och avstressande dagar i skärgårdsmiljö rekommenderar och erbjuder vi vårt Mjuk & Len spapaket.

Mariebadpaket

På badhuset Mariebad kan man simma både inomhus och utomhus, i pooler och i riktigt havsvatten.

Lillsemesterpaket

Åland och skärgårdsstaden Mariehamn är ett populärt resmål för resenärer från när och fjärran.

Villor & Stugor

Låt oss boka din drömvilla på Åland. Tack vare vår lokalkännedom kan vi med stor sannolikhet "vaska fram" den "pärla" du är ute efter.

Kontakta oss

Telefon: +358 18 15349
Fax: +358 18 21077
E-post: info@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens Ab
c/o Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!