Våra paket

Arkipelag Lillsemester

Mariehamn är ett mycket populärt resmål för resenärer från när och fjärran. Hit reser många för att fly vardagen och för att ladda batterierna. Det enklaste sättet att göra det är att boka vårt paket som inkluderar valfri båtresa samt övernattning med frukost på Hotell Arkipelag.

Arkipelag Kalas

Det här festliga paketet inkluderar en tur-retur båtresa Stockholm-Mariehamn-Stockholm eller Åbo-Mariehamn-Åbo med måltider ombord samt kalasmiddag, övernattning & frukost på 4-stjärniga Hotell Arkipelag i Mariehamns Österhamn.

Arkipelag Deluxe

Skäm bort dig och någon du tycker om med en lyxig weekend i Mariehamn. När du bokar det här paketet får du och din medresenär en valfri tur-retur-båtresa med servering ombord, transfer vid ankomsten till Mariehamn, champagne, 3-rätters middag i Restaurang Garden och en övernattning i Hotell Arkipelags finaste svit.

Arkipelag Spa

Det här är vårt mycket populära paketerbjudande för alla som känner för ett par välgörande och avstressande dagar i skärgårdsstaden Mariehamn.

Arkipelag Basic Fiske

För de som vill fiska på egen hand erbjuder vi det här paketet som innehåller båtresa tur-retur, två övernattningar med frukost på Hotell Arkipelag och en fiskedag på egen hand i den omtalat abborr- & gäddrika skärgården kring Mariehamn.

Arkipelag Pro Fiske

Det här fiskepaket inkluderar allt - valfri båtresa till & från Åland, två övernattningar på Hotell Arkipelag, en hel dags fiskeutfärd med professionell guide & rejäl båt, fiskeutrustning, varma flytoveraller och alla måltider.

Arkipelag Bowling

När svenska och finska bowling-klubbar reser till Mariehamn för att träna, tävla och för att ha trevligt tillsammans vänder de sig ofta till oss för att boka det här kompletta & förmånliga 2-dagars resepaketet.

Arkipelag MC-paket

Det här kompletta två eller flera dagars resepaketet erbjuder vi till alla som är sugna på att upptäcka Ålands vackra övärld på egen hoj. Där de slingriga landsvägarna tar slut tar de små skärgårdsfärjorna vid.

 

Arkipelag Företagsgolf

Här presenterar vi vårt bästa paketerbjudande för alla företag som vill bjuda in sina viktiga kunder till ett förstklassigt 2-dagars golfevent på Åland.

Golf-Åland All in One

Detta är det optimala erbjudandet för alla sällskap som vill smaka på Golf-Åland! Oavsett ni bokar vårt två eller tre dagars paket får ni mycket golfresa för pengarna. Den nya fantastiska Slottsbanan 2.0 kommer att vara spelklar i juli. Vill ni spela på den finns det all anledning att boka så snart som möjligt.

Grönt kort på Åland

Det här är paketerbjudandet för dig som är beredda på att satsa några semesterdagar för att komma in i golfens underbara värld. Du kommer inte att ångra dig - Ålands Golfklubbs head pro Chris Waldron kommer att göra dig till golfare!

Kocka med Micke

Här presenterar vi vårt 2-dagars Ålandsresepaket för alla glada amatörkockar som drömmer om att få laga middag tillsammans med stjärnkocken Michael "Micke" Björklund på hans Restaurang Smakbyn i Kastelholm.

Fyrmöte på Åland

Detta exklusiva och kompletta 3-dagars resepaket erbjuder vi till alla sällskap som "tänder på fyrar" och som är intresserade av att bekanta sig närmare med Märkets fyr på gränsen mellan Sverige & Finland.

Arkipelag Gruppresa

Här kan du bekanta dig med om vårt mycket flexibla paketerbjudande för alla sällskap som har planer på att göra en gruppresa för att smaka på Ålands sevärdheter och aktiviteter.

Arkipelag Kickoff

Det här 3-dagars paketet har vi tidigare bokat för många glada resenärer från när & fjärran. Kommer ni från Sverige reser ni Stockholm-Mariehamn-Stockholm med Viking Line och kommer ni från Finland reser ni Åbo-Mariehamn-Åbo med samma rederi. I aktivitetsmenyn finns det garanterat något som alla gillar.

Arkipelag Konferens

Här presenterar vi vårt två eller flera dagars paketerbjudande för alla sällskap som vill utnyttja tiden optimalt för kreativa möten, goda måltider och trevliga aktiviteter i skärgårdsstaden Mariehamn och under båtresan från och tillbaka till Stockholm eller Åbo.

Alandica Kongress

Det strategiska läget mitt i norden och de goda kommunikationerna gör att många organisationer förlägger sina möten till Mariehamn. När företag som är verksamma både i Sverige och Finland har sina stora möten blir det ofta så att deltagarna får "resa halva vägen var för att träffas på neutral åländsk mark". 

Havsvidden Konferens

På de röda klipporna i Geta, längst i norr på Åland, är ni långt ifrån vardagens oväsen. Med bara havet utanför finns det ingenting som stör. Arbetsro kombinerat med upplevelser utöver det vanliga - det får ni när ni bokar vårt Havsvidden-konferenspaket.

Silverskär Konferens

Det här är vårt mest exklusiva erbjudande för krävande företagskonferenser och ledningsgruppsmöten. De som bokar detta får hela Silverskärsön med alla faciliteter för sig själva under ett eller flera garanterat minnesvärda dygn!

Solhem Klassresa

Åland är som gjort för klassresor och lägerskolor. Här är det tryggt och säkert att vara. Aktivitetsutbudet är stort och de korta avstånden gör att man hinner med mycket på kort tid. De skolklasser som bokar vårt 3-dagars paket får ett maximalt program till en minimalt pris.

Kontakta oss

Telefon: +358 18 15987
Mobil: +358 457 526 7087
E-post: henrik@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens
Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!