Sommarhus på Åland

Sommarhus på Åland

Vi förmedlar alla fyra- & femstjärniga villor/stugor som färjrederierna har i sina sortiment och därtill ett urval andra privata åländska hus som inte finns bokningsbara på den öppna marknaden.

Priset för att hyra en av "våra" villor under en vecka (lördag-lördag, fredag-fredag alternativt söndag-söndag) eller för en kortare period, beror på villans storlek, läge, standard och under vilken tid på året det handlar om. Under högsäsong från medlet av juni till medlet av augusti kan du räkna med att veckohyran (inklusive sänglinne, handdukar, slutstädning, roddbåt, expeditionsavgift & moms) ligger på nivån 800-1000 euro för en ordinär och strandnära 4-personers stuga upp till det dubbla priset större villa för 5-8 gäster. Innan och efter högsäsongen är priserna generellt sett 20-50% lägre än vad de är under högsäsong.

Sättet att boka eller att höra sig för om en villa via oss är att ringa eller mejla till oss och varefter vi snabbt återkommer med vårt bästa möjliga erbjudande.

För att vi skall kunna ge dig vårt bästa möjliga erbjudande behöver vi ha svar på de följande frågorna: 

  • Hur många är ni i ditt sällskap, antalet vuxna och antalet barn i vilka åldrar?
  • Vilken hyresperiod (in- och utcheckningsdatum) önskas?
  • Var på Åland skall villan/stugan ligga?
  • Andra eventuella önskemål som vi behöver beakta när det gäller villan/stugan?
  • Finns det en hyresnivå som inte får överskridas?
  • Vill du att vi också skall serva dig och dina medresenärer med någon annan samtidig tilläggstjänst (t.ex. bokning av båtresor/bilplatser till och från Åland, hyrbil eller hyrcyklar, cateringservice, fiskeguidning eller golftider)?

Välkommen med din bokning eller förfrågan. Ring eller mejla oss gärna!

Kontakta oss

Telefon: +358 18 15987
Mobil: +358 457 526 7087
E-post: henrik@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens Ab
c/o Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!