Hockeyläger på Åland

Hockeyläger på Åland

Det här förmånliga paketet som inkluderar valfri båtresa till och från Åland, fyra träningspass i Islandiahallen, två övernattningar på Pensionat Solhem eller Hotell Cikada och alla måltider, erbjuder vi till alla hockeylag som vill träna i Mariehamn.

Ishallen Islandia ligger i idrottsparken på fem minuters gångavstånd från Mariehamns centrum. Intill hallen finns det en barkbana för löpning och ett stenkast längre bort kan man styrketräna i Idrottsgården. De hockeylag som reser hit på träningsläger brukar uppskatta utbudet och att allt finns på nära promenadavstånd.

Isen som ligger i hallen från medlet av augusti till början av april håller hög kvalitet och får mycket beröm, även från de finska och svenska storlag som spelar i Mästarcupen. De stora omklädningsrummen som hör till anläggningen gör också att Islandia passar för träningsläger med flera lag.

Hela det detaljerade reseprogrammet och paketpriset får du genom att trycka på länken "reseprogram med utresa från Sverige" eller "reseprogram med utresa från Finland".

Vill du boka eller har du frågor om paketet är du välkommen att ringa eller mejla till oss.
 

Kontakta oss

Telefon: +358 18 15349
Fax: +358 18 21077
E-post: info@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens Ab
c/o Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!