Fotbollsläger på Åland

Fotbollsläger på Åland

Fotbollstemperaturen är hög på Åland. IFK Mariehamns herrar spelar i Finlands högsta liga och damlaget Åland United spelar i FM-serien! De turneringar och cuper som IFK Mariehamn och Finströmskamraterna (IFFK) ordnar för juniorlag i olika åldrar gör att många svenska och finska klubbar möts på Åland. Vill du veta om vilka turneringar som är aktuella inom den närmaste framtiden rekommenderar vi ett besök på egna klubbarnas hemsidor IFK Mariehamn och IFFK.

Här bjuds det på goda match- & träningsmöjligheter året runt. Ålands största inomhusarena, Eckeröhallen, har allt som behövs för proffsig fotbollsträning året runt; en fullstor konstgräsplan (med nyutbytt matta), sex omklädningsrum, klubb- och taktikrum, styrketräningslokal, massagebänkar, café & tvättstuga.

I Mariehamn finns det fem gräsplaner och på landsbygden ytterligare sex. På Vikingahallens (i Jomala ca 5 km från Mariehamn) nya konstgräsplan med tredje generationens konstgräs, erbjuder vi spelmöjligheter utomhus i stort sett året runt. 

För de lag som vill komma hit på träningsläger har erbjuder vi vårt 3-dagars paket som inkluderar valfri tur-retur-båtresa, fyra träningstillfällen, två övernattningar och alla måltider. Hela det detaljerade programmet och paketpriset får du genopm att trycka på länken "Resepaket rån Sverige" eller "Resepaket från Finland".

Vill du boka eller har du frågor hoppas vi att du ringer eller mejlar till oss!

 

Kontakta oss

Telefon: +358 18 15987
Mobil: +358 457 526 7087
E-post: henrik@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens Ab
c/o Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!