• Välkommen!

Golf-Åland All in One

Detta är det perfekta erbjudandet för små och stora sällskap som vill smaka på Golf-Åland. Oavsett ditt sällskap väljer paketvarianten som inkluderar två eller tre rundor får ni mycket golfresa för pengarna. Den nya fantastiska Slottsbanan 2.0 kommer att vara spelklar i juli. Vill ni spela på den finns det all anledning att boka redan nu.

Arkipelag Konferens

Här presenterar vi vårt 2-dagars erbjudande för alla svenska & finska sällskap som vill utnyttja tiden optimalt för kreativa möten, goda måltider och trevliga aktiviteter på Hotell Arkipelag i skärgårdsstaden Mariehamn samt under båtresan Stockholm-Mariehamn-Stockholm eller Åbo-Mariehamn-Åbo.

Arkipelag Kalas

Utöver middag, övernattning och frukost på Hotell Arkipelag inkluderar det här festliga paketet även tur-retur-resa Stockholm-Mariehamn (eller Åbo-Mariehamn) med Viking Lines M/S Viking Grace och M/S Amorella samt måltider ombord.

Arkipelag Gruppresa

Här kan du läsa om vårt mycket flexibla erbjudande för alla sällskap som har planer på att göra en gruppresa för att bekanta sig med Ålands många intressanta sevärdheter & aktiviteter!

Låt oss boka din ålandsresa - det lönar sig!

Vi skräddarsyr och bokar Ålandspaket för små och stora sällskap. Oavsett om du har en 4-boll som vill testa de berömda golfbanorna hos Ålands Golfklubb i Kastelholm eller ett 400-personers sällskap som vill smaka på vårt Alandica kongress & kulturhus, ser vi till att ditt sällskap får ett kundanpassat och omsorgsfullt planerat arrangemang. Ett Ålandspaket värt pengarna!

Vårt sortiment omfattar alla färjor & flyg till Åland samt alla hotell, pensionat, villor/stugor, restauranger, idrottsanläggningar och aktiviteter på Åland vilket gör att du kan vara säker på att vi har alla alternativ att erbjuda. Efter våra 40 år i branschen på orten har vi också ett unikt kontaktnät till de lokala företagen, idrottsrörelsen, kulturlivet och myndigheterna - kontakter som är till stor nytta för våra gäster och som öppnar alla dörrar här!

Kontakta oss

Telefon: +358 18 15987
Mobil: +358 457 526 7087
E-post: henrik@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens Ab
c/o Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!