• Välkommen!

Fiskepaket Basic

För de som vill fiska på egen hand erbjuder vi det här förmånliga paketet som inkluderar tur-retur-båtresa, två övernattningar inklusive frukost på Hotell Arkipelag och en fiskedag i den abborr- och gäddstinna skärgården runt Mariehamn.

Golf-Åland All in One

Det här är det perfekta reseerbjudandet för små och stora sällskap som vill smaka på Golf-Åland. Oavsett om du väljer att boka paketvarianten med två eller tre rundor får du och dina medresenärer mycket golfresa för pengarna!

Arkipelag Konferens

Det här kompletta 2-dagars Ålandsresepaketet erbjuder vi till alla större & mindre sällskap som vill utnyttja tiden optimalt för kreativa möten, goda måltider och trevliga pausaktiviteter i skärgårdsstaden Mariehamn.

Kalas på Åland

Utöver festmiddag och övernattning med frukost på Hotell Arkipelag omfattar det här paketerbjudandet även båtresa Stockholm-Mariehamn-Stockholm (eller Åbo-Mariehamn-Åbo) samt måltider ombord.

Låt oss boka din ålandsresa - det lönar sig!

Vi skräddarsyr och bokar Ålandspaket för små och stora sällskap. Oavsett om du har en 4-boll som vill testa de berömda golfbanorna hos Ålands Golfklubb i Kastelholm eller ett 400-personers sällskap som vill smaka på vårt Alandica kongress & kulturhus, ser vi till att ditt sällskap får ett kundanpassat och omsorgsfullt planerat arrangemang. Ett Ålandspaket värt pengarna!

Vårt sortiment omfattar alla färjor & flyg till Åland samt alla hotell, pensionat, villor/stugor, restauranger, idrottsanläggningar och aktiviteter på Åland vilket gör att du kan vara säker på att vi har alla alternativ att erbjuda. Efter våra 40 år i branschen på orten har vi också ett unikt kontaktnät till de lokala företagen, idrottsrörelsen, kulturlivet och myndigheterna - kontakter som är till stor nytta för våra gäster och som öppnar alla dörrar här!

Välkommen med din bokning eller förfrågan!

+358 18 15349
info@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens Ab
c/o Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

Kontakta oss

Telefon: +358 18 15349
Fax: +358 18 21077
E-post: info@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens Ab
c/o Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!