• Välkommen!

Arkipelag Kalas

Det här festliga 2-dagars paketet inkluderar båtresa Stockholm-Mariehamn-Stockholm (eller Åbo-Mariehamn-Åbo) med Viking Lines nya flaggskepp M/S Viking Grace och Viking Glory, måltider ombord samt kalasmiddag, övernattning & frukost på 4-stjärniga Hotell Arkipelag i Mariehamn.

Golf-Åland All in One

Detta är det optimala erbjudandet för alla sällskap som vill smaka på den gamla goda Kungsbanan och den fantastiska nya Slottsbanan hos Ålands Golfklubb i Kastelholm. Oavsett ni väljer att boka 2- eller 3-dagars paketvarianten får ni mycket golfresa för pengarna.

Arkipelag Pro Fiske

Det här fiskepaketet inkluderar allt - valfri båtresa till och från Åland, två övernattningar på Hotell Arkipelag, en hel dags fiskeutfärd med professionell guide och rejäl båt, fiskeutrustning, varma flytoveraller och alla måltider.

Arkipelag Kickoff

Det här 3-dagars paketet har vi tidigare bokat för många glada sällskap från när & fjärran. Kommer ni från Sverige reser ni Stockholm-Mariehamn-Stockholm med Viking Lines nyaste flaggskepp M/S Viking Grace och Viking Glory och kommer ni från Finland reser ni Åbo-Mariehamn-Åbo med samma fartyg. I aktivitetsmenyn finns det garanterat något som alla gillar.

Låt oss boka din ålandsresa - det lönar sig!

Vi skräddarsyr och bokar Ålandspaket för små och stora sällskap. Oavsett om du har en 4-boll som vill smaka på de berömda golfbanorna hos Ålands Golfklubb i Kastelholm eller ett 400-personers sällskap som vill mötas på vårt Alandica kultur- & kongresshus, ser vi till att ditt sällskap får ett kundanpassat och omsorgsfullt planerat arrangemang. Ett Ålandspaket värt pengarna!

Vårt sortiment omfattar alla färjor & flyg till Åland samt alla hotell, pensionat, villor/stugor, restauranger, idrottsanläggningar och aktiviteter på Åland vilket gör att du kan vara säker på att vi har alla alternativ att erbjuda. Efter våra dryga 40 år i branschen på Åland har vi också ett unikt kontaktnät till de lokala företagen, idrottsrörelsen, kulturlivet och myndigheterna - kontakter som är till stor nytta för våra gäster och som öppnar alla dörrar här!

Kontakta oss

Telefon: +358 457 526 7087
E-post: henrik@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens Ab
Småholmavägen 160
AX-22120 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!