• Välkommen!

Golf-Åland All in One

Det här är det optimala erbjudandet för alla sällskap som vill smaka på den gamla goda Kungsbanan och den fantastiska nya Slottsbanan hos Ålands Golfklubb i Kastelholm. Oavsett ni väljer att boka 2- eller 3-dagars paketvarianten får ni mycket golfresa för pengarna.

Arkipelag Konferens

Här presenterar vi vårt två eller flera dagars konferenspaket för alla sällskap som vill utnyttja tiden optimalt för kreativa möten, goda måltider och trevliga aktiviteter i skärgårdsstaden Mariehamn samt under båtresan från och tillbaka till Stockholm eller Åbo.

Arkipelag Kalas

Det här festliga paketet inkluderar en Viking Line-båtresa Stockholm-Mariehamn-Stockholm (eller Åbo-Mariehamn-Åbo) med måltider ombord samt kalasmiddag och övernattning inklusive frukost på 4-stjärniga Hotell Arkipelag i Mariehamns Österhamn.

Arkipelag Gruppresa

Här kan du bekanta dig med vårt mycket flexibla paketerbjudande för alla mindre och större sällskap som har planer på att göra en två eller flera dagars gruppresa för att smaka på Ålands många sevärdheter och aktiviteter.

Låt oss boka din ålandsresa - det lönar sig!

Vi skräddarsyr och bokar Ålandspaket för små och stora sällskap. Oavsett om du har en 4-boll som vill smaka på de berömda golfbanorna hos Ålands Golfklubb i Kastelholm eller ett 400-personers sällskap som vill mötas på vårt Alandica kultur- & kongresshus, ser vi till att ditt sällskap får ett kundanpassat och omsorgsfullt planerat arrangemang. Ett Ålandspaket värt pengarna!

Vårt sortiment omfattar alla färjor & flyg till Åland samt alla hotell, pensionat, villor/stugor, restauranger, idrottsanläggningar och aktiviteter på Åland vilket gör att du kan vara säker på att vi har alla alternativ att erbjuda. Efter våra dryga 40 år i branschen på Åland har vi också ett unikt kontaktnät till de lokala företagen, idrottsrörelsen, kulturlivet och myndigheterna - kontakter som är till stor nytta för våra gäster och som öppnar alla dörrar här!

Kontakta oss

Telefon: +358 18 15987
Mobil: +358 457 526 7087
E-post: henrik@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens
Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!