• Välkommen!

Golf-Åland All in One

Detta är det perfekta erbjudandet för små och stora sällskap som vill smaka på Golf-Åland. Oavsett om du väljer att boka paketvarianten som inkluderar två eller tre rundor får du och dina medresenärer mycket golfresa för pengarna!

Arkipelag Konferens

Det här kompletta 2-dagars Ålandspaketet erbjuder vi till alla större och mindre sällskap som vill utnyttja tiden optimalt för kreativa möten, goda måltider och trevliga pausaktiviteter på 4-stjärniga Hotell Arkipelag i skärgårdsstaden Mariehamn.

Kalas på Åland

Utöver middag, övernattning och frukost på Hotell Arkipelag omfattar det här festliga paketet även båtresa Stockholm-M:hamn-Stockholm (eller Åbo-M:hamn-Åbo) med M/S Viking Grace och M/S Amorella samt måltider ombord.

Förenings- & gruppresepaket

Här presenterar vi vårt bästa och mycket flexibla paketerbjudande för alla föreningar som har planer på att göra en gruppresa för att bekanta sig med Ålands många sevärdheter & aktiviteter!

Låt oss boka din ålandsresa - det lönar sig!

Vi skräddarsyr och bokar Ålandspaket för små och stora sällskap. Oavsett om du har en 4-boll som vill testa de berömda golfbanorna hos Ålands Golfklubb i Kastelholm eller ett 400-personers sällskap som vill smaka på vårt Alandica kongress & kulturhus, ser vi till att ditt sällskap får ett kundanpassat och omsorgsfullt planerat arrangemang. Ett Ålandspaket värt pengarna!

Vårt sortiment omfattar alla färjor & flyg till Åland samt alla hotell, pensionat, villor/stugor, restauranger, idrottsanläggningar och aktiviteter på Åland vilket gör att du kan vara säker på att vi har alla alternativ att erbjuda. Efter våra 40 år i branschen på orten har vi också ett unikt kontaktnät till de lokala företagen, idrottsrörelsen, kulturlivet och myndigheterna - kontakter som är till stor nytta för våra gäster och som öppnar alla dörrar här!

Kontakta oss

Telefon: +358 18 15987
Mobil: +358 457 526 7087
E-post: henrik@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens Ab
c/o Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!