Incomingresebyrån Ålands Turist & Konferens Ab (ÅTK) bokar alla typer av Ålandspaket för både grupper och individuella resenärer som reser till Åland från Finland eller Sverige. Bolaget ägs och drivs av vd Henrik Nordström, som har verkat inom hotell- och resebranschen på Åland sedan 1974.

Oavsett om du har en 4-boll som vill smaka på de berömda golfbanorna hos Ålands Golfklubb i Kastelholm eller är ett 400-personers sällskap som vill mötas på kultur- och kongresshuset Alandica i Mariehamn ser jag till att du och ditt sällskap får ett kundanpassat och omsorgsfullt planerat arrangemang. 

Ett Ålandspaket värt pengarna!

Tack vare våra många år i branschen har jag skapat ett unikt kontaktnät där jag samarbetar med samtliga färjerederier som trafikerar till Åland från Sverige och Finland. Jag har också goda kontakter med de åländska hotellen, pensionaten och semestervillorna samt med buss- och taxibolag.

I nätverket ingår även Ålands fina krogar och restauranger, företag och näringsliv, idrottsrörelsen, kulturlivet, myndigheterna och så gott som alla aktivitetsarrangörer. 

Boka direkt