• Välkommen!

Arkipelag Konferens

Det här är det optimala paketet för mindre och större sällskap som under två dagar vill utnyttja tiden optimalt för möten, måltider och rekreation i skärgårdsmiljö.

Nyhet!

Kocka med Micke på Smakbyn!

Det här paketet vänder sig till alla glada amatörkockar som drömmer om att få laga middag tillsammans med stjärnkocken Michael "Micke" Björklund.

Nyhet!

Kalas på Åland

Detta är det perfekta paketerbjudandet för dig som snart skall fylla jämnt och som funderar på att bjuda med de närmaste och käraste på en kalasresa till Åland!

Förenings- & gruppresepaket

Vi skräddarsyr och bokar Ålandsresepaket för olika föreningar och grupper som vill bekanta sig med Åland.

Låt oss boka din ålandsresa - det lönar sig!

Vi skräddarsyr och bokar Ålandspaket för små och stora sällskap. Oavsett om du har en 4-boll som vill testa de berömda golfbanorna hos Ålands Golfklubb i Kastelholm eller ett 400-personers sällskap som vill smaka på vårt Alandica kongress & kulturhus, ser vi till att ditt sällskap får ett kundanpassat och omsorgsfullt planerat arrangemang. Ett Ålandspaket värt pengarna!

Vårt sortiment omfattar alla färjor & flyg till Åland samt alla hotell, pensionat, villor/stugor, restauranger, idrottsanläggningar och aktiviteter på Åland vilket gör att du kan vara säker på att vi har alla alternativ att erbjuda. Efter våra 40 år i branschen på orten har vi också ett unikt kontaktnät till de lokala företagen, idrottsrörelsen, kulturlivet och myndigheterna - kontakter som är till stor nytta för våra gäster och som öppnar alla dörrar här!

Välkommen med din bokning eller förfrågan!

+358 18 15349
info@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens Ab
c/o Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

Kontakta oss

Telefon: +358 18 15349
Fax: +358 18 21077
E-post: info@turist-konferens.ax

Ålands Turist & Konferens Ab
c/o Hotell Arkipelag
Strandgatan 35
AX-22100 Mariehamn, Åland

100% Åland

- nöj dig inte med mindre!